Dr. Jerneja Premelč  – vodja Plesnega in vadbenega centra Ludus Črnuče

Jerneja Premelč je doktorica kineziologije, plesna pedagoginja in trenerka skupinskih vadb. Poučuje na Fakulteti za šport, kjer je tudi aktivna na znanstveno-raziskovalnem področju. Ima večletne izkušnje na področju vodenja plesa in skupinskih vadb, s pridobljenim znanjem pa skrbi za gibalno dejavnost in psihofizično zdravje ljudi. Vsi programi tako temeljijo na strokovnem in poglobljenem pristopu do vadečih. V Plesnem in vadbenem centru Ludus Črnuče vodi skupinske vadbe, družabni ples, pripravo na poročni ples ter nudi individualno svetovanje za posebne skupine, kot so nosečnice, ženske po porodu, ljudje s prekomerno težo, športniki idr.

Miha Premelč

Miha Premelč je zaključil Fakulteto za šport in je trener odbojke z najvišjo mednarodno licenco FIVB III. Ima večletne izkušnje z vodenjem vrhunskih športnikov, odraslih rekreativcev in mladih. V okviru trenerskega dela je skrbel tudi za telesno pripravljenost športnikov, v Plesnem in vadbenem centru Ludus pa vodi funkcionalno vadbo.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran plesnovadbenicenter.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri