Vadbeni programi vključujejo različne zvrsti vadbe z namenom izboljšanja psiho-fizičnega zdravja in telesne pripravljenosti ter doseganja ravnovesja v telesu.

Ponudba vadb:

PILATES

Danes že skoraj vsem poznani pilates je vadba, s katero izboljšujemo stabilizacijo in držo telesa, oblikujemo telo, krepimo medenično dno za preprečevanje inkontinence, preprečujemo bolečine v križu in pripomoremo k izboljšanju splošnega počutja. Pilates je namenjen tako preventivi kot tudi rehabilitaciji poškodb in je primeren tudi za nosečnice ter ženske po porodu. Pri vadbi uporabljamo tudi različne pripomočke; pilates žogice, bosu polžoge, trakove.

FUNKCIONALNA VADBA

Funkcionalna vadba  je raznolika vadba, ki temelji na vajah s težo lastnega telesa in z raznimi pripomočki, kot so trakovi, palice, žoge, uteži idr. Vključuje aerobne vaje, vaje za moč in stabilizacijo telesa. Z vadbo izboljšujemo motorične sposobnosti, in sicer moč, vzdržljivost, koordinacijo, ravnotežje in agilnost. Vadba je prilagojena vsakemu posamezniku, glede na zmožnosti in telesne zmogljivosti.

BAZIČNA VADBA

Bazična vadba je namenjena izboljšanju stabilizacije in gibljivosti telesa ter ravnotežja. Vadba poteka v tekočem zaporedju izvajanja različnih dinamičnih in statičnih vaj in zagotavlja ravnovesje v telesu. Je osnovna priprava za kakršno koli športno udejstvovanje, saj predstavlja preventivo nastajanja poškodb, izboljšuje držo telesa in omogoča boljše splošno počutje. Pri vadbi uporabljamo tudi različne pripomočke; bosu polžoge, mehke žoge, lažje uteži.

SOLO SALSA/LATINO

Aerobno-plesna vadba salse poteka solo in je namenjena tistim, ki želijo poskrbeti za splošno kondicijo telesa, hkrati pa uživajo v latino ritmih in se želijo naučiti tudi nekaj novih plesnih korakov. Poleg salse vadba vključuje tudi druge latino plese, plesno predznanje pa ni potrebno, saj učenje poteka s postopnim uvajanjem novih plesnih korakov.

Za več informacij o programih, urnikih in cenah pokličite na 040/626-334 ali nam pišite na jerneja@ludus.si.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran plesnovadbenicenter.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri