Plesni programi vključujejo družabne plese (standardne in latinsko-ameriške plese) za odrasle, individualne plesne ure, priprava na poročni ples ali druge dogodke.

Ponudba plesnih tečajev:

DRUŽABNI PLES

Družabni ples je namenjen vsem, ki si želijo osvojiti več različnih standardnih in latinsko-ameriških plesov, in sicer valček, fokstrot, ča-ča-ča, salsa, tango, samba, jive idr. Z znanjem družabnih plesov boste lahko zaplesali ob različnih priložnostih, kot so plesni večeri, poslovne ali osebne zabave, poroke ipd. Na voljo so tečaji za različne stopnje znanja, od začetniških do naprednejših.

INDIVIDUALNE PLESNE URE

Tisti, ki si želijo bolj osebni pristop lahko izberejo individualne plesne ure. Lahko se pripravijo na poročni ples ali plesni nastop za posebne priložnosti in izbirajo plese po lastnih željah. Individualne plesne ure so namenjene tudi zaključenim skupinam prijateljev.

SOLO SALSA/LATINO

Aerobno-plesna vadba salse poteka solo in je namenjena tistim, ki želijo poskrbeti za splošno kondicijo telesa, hkrati pa uživajo v latino ritmih in se želijo naučiti tudi nekaj novih plesnih korakov. Poleg salse vadba vključuje tudi druge latino plese (merengue, čačača, jive, bachata, samba, rumba…). Plesno predznanje ni potrebno, saj učenje poteka s postopnim uvajanjem novih plesnih korakov.

Za več informacij o programih, urnikih in cenah nam pišite na jerneja@ludus.si

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran plesnovadbenicenter.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri